.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

ЧОКОЛАДИ И ЧОКОЛАДНИ БАРОВИ

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
Филтрирајте по атрибути
banner
Слика од 7 ДЕЈС КЕЈК БАР КАКАО 5Х32Г

7 ДЕЈС КЕЈК БАР КАКАО 5Х32Г

15 Поени
97 ден 85 ден
Слика од 7 ДЕЈС КЕЈК БАР ВАНИЛА 5Х32Г

7 ДЕЈС КЕЈК БАР ВАНИЛА 5Х32Г

15 Поени
97 ден 85 ден
Слика од АФТЕР ЕЈТ КЛАСИК 200 ГР

АФТЕР ЕЈТ КЛАСИК 200 ГР

230 ден
Слика од АФТЕР ЕЈТ КЛАСИК 400 ГР

АФТЕР ЕЈТ КЛАСИК 400 ГР

422 ден
Слика од АЛБЕНИ 56 ГР

АЛБЕНИ 56 ГР

26 ден
Слика од ЕВРОПА ЧОКОЛАДА АНА ТЕМНО СО БАДЕМИ 150Г

ЕВРОПА ЧОКОЛАДА АНА ТЕМНО СО БАДЕМИ 150Г

135 ден
Слика од АТЛАНТИС БОНБОЊЕРА 230 ГР

АТЛАНТИС БОНБОЊЕРА 230 ГР

219 ден
Слика од АТЛАНТИС БОНБОЊЕРА ДАРК 200Г

АТЛАНТИС БОНБОЊЕРА ДАРК 200Г

159 ден
Слика од АТЛАНТИС БОНБОЊЕРА ОРИГИНАЛ 200Г

АТЛАНТИС БОНБОЊЕРА ОРИГИНАЛ 200Г

159 ден
Слика од КРАШ БАЈАДЕРА 200 ГР

КРАШ БАЈАДЕРА 200 ГР

299 ден
Слика од КРАШ БАЈАДЕРА ЌЕСА 150 ГР

КРАШ БАЈАДЕРА ЌЕСА 150 ГР

239 ден
Слика од БАМБИ ПЛАЗМА КЕКС ДИЕТ 150Г

БАМБИ ПЛАЗМА КЕКС ДИЕТ 150Г

76 ден
Слика од БЕЛВИТА МЕКИ КОЛАЧИЊА СО ЧОКОЛАДНИ ПАРЧИЊА 250Г

БЕЛВИТА МЕКИ КОЛАЧИЊА СО ЧОКОЛАДНИ ПАРЧИЊА 250Г

116 ден
Слика од БЕЛВИТА МЕКИ КОЛАЧИЊА СО ФИЛ ОД ЈАГОДА 250Г

БЕЛВИТА МЕКИ КОЛАЧИЊА СО ФИЛ ОД ЈАГОДА 250Г

116 ден
Слика од НАЈЛЕПШЕ ЖЕЉЕ ЧОКОЛАДА 90 ГР

НАЈЛЕПШЕ ЖЕЉЕ ЧОКОЛАДА 90 ГР

52 ден