.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

СУПИ

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
Слика од БИЗИМ КРЕМ СУПА ПИЛЕШКА 62Г

БИЗИМ КРЕМ СУПА ПИЛЕШКА 62Г

30 ден
Слика од БИЗИМ КРЕМ СУПА СО ЗЕЛЕНЧУК 65Г

БИЗИМ КРЕМ СУПА СО ЗЕЛЕНЧУК 65Г

30 ден
Слика од БИЗИМ СУПА ЕЗОГЕЛИН 80Г

БИЗИМ СУПА ЕЗОГЕЛИН 80Г

30 ден
Слика од ДИВЕЛА ФИДЕ БР.93 500Г

ДИВЕЛА ФИДЕ БР.93 500Г

96 ден
Слика од ФИНИ МИНИ КРЕМ СУПА ПИЛЕШКА 18Г

ФИНИ МИНИ КРЕМ СУПА ПИЛЕШКА 18Г

5 Поени
27 ден 24 ден
Слика од ФИНИ МИНИ КРЕМ СУПА ОД ПЕЧУРКИ 23G

ФИНИ МИНИ КРЕМ СУПА ОД ПЕЧУРКИ 23G

5 Поени
27 ден 24 ден
Слика од ФИНИ МИНИ КРЕМ СУПА ОД ДОМАТИ СО МОЦАРЕЛА 23Г

ФИНИ МИНИ КРЕМ СУПА ОД ДОМАТИ СО МОЦАРЕЛА 23Г

5 Поени
27 ден 24 ден
Слика од ФИНИ МИНИ СУПА ОД ЗЕЛЕНЧУК СО ТЕСТЕНИНИ 18Г

ФИНИ МИНИ СУПА ОД ЗЕЛЕНЧУК СО ТЕСТЕНИНИ 18Г

5 Поени
27 ден 24 ден
Слика од КНОР СУПА ЕЗОГЕЛИН 74 ГР

КНОР СУПА ЕЗОГЕЛИН 74 ГР

35 ден
Слика од КНОР СУПА ОД ЛЕЌА 76 ГР

КНОР СУПА ОД ЛЕЌА 76 ГР

35 ден
Слика од КНОР СУПА ЈАЈЛА 72 ГР

КНОР СУПА ЈАЈЛА 72 ГР

35 ден
Слика од МАГИ КОЦКА ГОВЕДСКА 120 ГР

МАГИ КОЦКА ГОВЕДСКА 120 ГР

77 ден
Слика од МАГИ КОЦКА ГОВЕДСКА 60 ГР

МАГИ КОЦКА ГОВЕДСКА 60 ГР

47 ден 36 ден
Слика од МАГИ КОЦКА ПИЛЕШКА 60 ГР

МАГИ КОЦКА ПИЛЕШКА 60 ГР

47 ден 36 ден
Слика од МАГИ КОЦКА ПИЛЕШКА 80Г

МАГИ КОЦКА ПИЛЕШКА 80Г

59 ден