.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

КОНЗЕРВИРАНО ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
banner
Слика од БАЛКО АНАНАС КРУГЧИЊА 565Г

БАЛКО АНАНАС КРУГЧИЊА 565Г

116 ден
Слика од БОНДУЕЛЕ ЦРВЕН ГРАВ 400 ГР

БОНДУЕЛЕ ЦРВЕН ГРАВ 400 ГР

105 ден
Слика од БОНДУЕЛЕ ПЧЕНКА 340 ГР

БОНДУЕЛЕ ПЧЕНКА 340 ГР

69 ден
Слика од БОНДУЕЛЕ ПЧЕНКА 670 ГР

БОНДУЕЛЕ ПЧЕНКА 670 ГР

122 ден
Слика од БОНДУЕЛЕ ГРАШОК 400 ГR

БОНДУЕЛЕ ГРАШОК 400 ГR

75 ден
Слика од БОНДУЕЛЕ ГРАШОК 800 ГР

БОНДУЕЛЕ ГРАШОК 800 ГР

30 Поени
135 ден 119 ден
Слика од ПРИНЦИП ШАМПИЊОНИ СЕЦКАНИ ВО ТЕГЛА 720Г

ПРИНЦИП ШАМПИЊОНИ СЕЦКАНИ ВО ТЕГЛА 720Г

167 ден
Слика од ПРИНЦИП ШАМПИЊОНИ ЦЕЛИ 720 ГР

ПРИНЦИП ШАМПИЊОНИ ЦЕЛИ 720 ГР

167 ден
Слика од ДЕЛ МОНТE  ПРАСКА ПОЛОВИНИ ВО СИРУП 420 Г

ДЕЛ МОНТE ПРАСКА ПОЛОВИНИ ВО СИРУП 420 Г

99 ден
Слика од ЕКСТРА ФУНГИ КРЕМА ОД ВРГАЊ СО МАСЛ. МАСЛО- 190 ГР

ЕКСТРА ФУНГИ КРЕМА ОД ВРГАЊ СО МАСЛ. МАСЛО- 190 ГР

235 ден
Слика од ГУРМАНО АЈВАР ДОМАШЕН ЛУТ 490Г

ГУРМАНО АЈВАР ДОМАШЕН ЛУТ 490Г

80 Поени
379 ден 335 ден
Слика од ГУРМАНО АЈВАР ДОМАШЕН БЛАГ 490Г

ГУРМАНО АЈВАР ДОМАШЕН БЛАГ 490Г

80 Поени
379 ден 335 ден
Слика од ГУРМАНО ЛУТЕНИЦА ЛУТА  490 ГР

ГУРМАНО ЛУТЕНИЦА ЛУТА 490 ГР

305 ден
Слика од ГУРМАНО ЗАКУСКА БЛАГА 490 ГР

ГУРМАНО ЗАКУСКА БЛАГА 490 ГР

299 ден
Слика од ГУРМАНО ЗАКУСКА ЛУТА 490 ГР

ГУРМАНО ЗАКУСКА ЛУТА 490 ГР

299 ден