.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

КОНЗЕРВИРАНА РИБА

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
banner
Слика од АДРИАНА ТУНА ПАРЧЕ ВО МАСЛО 170 ГР

АДРИАНА ТУНА ПАРЧЕ ВО МАСЛО 170 ГР

98 ден
Слика од АДРИАНА ТУНА ПАРЧЕ ВО ВОДА 170 ГР

АДРИАНА ТУНА ПАРЧЕ ВО ВОДА 170 ГР

98 ден
Слика од БАДУКО ТУНА ЦЕЛА ВО СОИНО МАСЛО 80 ГР

БАДУКО ТУНА ЦЕЛА ВО СОИНО МАСЛО 80 ГР

65 ден
Слика од БАДУКО ТУНА ЦЕЛА ВО МАСЛО 95 ГР

БАДУКО ТУНА ЦЕЛА ВО МАСЛО 95 ГР

70 ден
Слика од КАЛВО САЛАТА КАЛИФОРНИСКА 150Г

КАЛВО САЛАТА КАЛИФОРНИСКА 150Г

142 ден
Слика од КАЛВО САЛАТА МЕДИТЕРАНСКА 150Г

КАЛВО САЛАТА МЕДИТЕРАНСКА 150Г

142 ден
Слика од КАЛВО САЛАТА МЕКСИКАНА 150Г

КАЛВО САЛАТА МЕКСИКАНА 150Г

142 ден
Слика од КАЛВО САЛАТА РУСКА 150 ГР

КАЛВО САЛАТА РУСКА 150 ГР

142 ден
Слика од КАЛВО ТУНА СЕЦКАНА ВО РАСТИТЕЛНО МАСЛО 142 ГР

КАЛВО ТУНА СЕЦКАНА ВО РАСТИТЕЛНО МАСЛО 142 ГР

102 ден
Слика од КАЛВО ТУНА СЕЦКАНА ВО СОПСТВЕН СОС 142 ГР

КАЛВО ТУНА СЕЦКАНА ВО СОПСТВЕН СОС 142 ГР

117 ден
Слика од КАЛВО ТУНА ВО МАСЛИНОВО МАСЛО 160 ГР.

КАЛВО ТУНА ВО МАСЛИНОВО МАСЛО 160 ГР.

206 ден
Слика од КАЛВО ТУНА ВО СОПСТВЕН СОС 4*80 ГР 3+1

КАЛВО ТУНА ВО СОПСТВЕН СОС 4*80 ГР 3+1

60 Поени
292 ден 259 ден
Слика од КАЛВО ТУНА ВО ДОМАТЕН СОС 4*80 ГР 3+1

КАЛВО ТУНА ВО ДОМАТЕН СОС 4*80 ГР 3+1

60 Поени
292 ден 259 ден
Слика од КАЛВО ТУНА ВО РАСТИТЕЛНО МАСЛО 80 ГР 3+1

КАЛВО ТУНА ВО РАСТИТЕЛНО МАСЛО 80 ГР 3+1

60 Поени
292 ден 259 ден
Слика од ЕВА САРДИНА ВО МАСЛО 115Г

ЕВА САРДИНА ВО МАСЛО 115Г

52 ден 45 ден