.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

ХРАНА ЗА БЕБЕ

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
banner
Слика од ХИП ПИЛЕШКО СО ОРИЗ И КРЕМ ОД ЗЕЛЕНЧУК 190ГР.

ХИП ПИЛЕШКО СО ОРИЗ И КРЕМ ОД ЗЕЛЕНЧУК 190ГР.

97 ден
Слика од ХИП ЖИТАРИЦИ СО СЛИВА 250ГР

ХИП ЖИТАРИЦИ СО СЛИВА 250ГР

40 Поени
217 ден 189 ден
Слика од ХИП ОРГАНСКА ЖИТНА КАШИЧКА-МУЛТИЦЕРЕАЛИА 200ГР

ХИП ОРГАНСКА ЖИТНА КАШИЧКА-МУЛТИЦЕРЕАЛИА 200ГР

147 ден
Слика од ХИПП БЕБИ ОРИЗ 250 ГР-ПРОБИОТСКА КАШИЧКА

ХИПП БЕБИ ОРИЗ 250 ГР-ПРОБИОТСКА КАШИЧКА

40 Поени
217 ден 189 ден
Слика од ХИП ПЧЕНКА СО ОВОШЈЕ 250ГР

ХИП ПЧЕНКА СО ОВОШЈЕ 250ГР

40 Поени
217 ден 189 ден
Слика од ХИПП ОБРОК ПЧЕНКА СО КОМПИРИ И МИСИРКА 190ГР

ХИПП ОБРОК ПЧЕНКА СО КОМПИРИ И МИСИРКА 190ГР

97 ден
Слика од ХИПП ТЕЛЕШКИ ОБРОК СО ОРИЗ И МОРКОВ 190ГР

ХИПП ТЕЛЕШКИ ОБРОК СО ОРИЗ И МОРКОВ 190ГР

97 ден
Слика од ХИПП ОБРОК ЈАГНЕШКО СО КОМПИР И МОРКОВ 190ГР

ХИПП ОБРОК ЈАГНЕШКО СО КОМПИР И МОРКОВ 190ГР

97 ден
Слика од ХИПП КАША СЛИВА 125ГР

ХИПП КАША СЛИВА 125ГР

69 ден
Слика од ХИПП КАША ЈАГОДА, БАНАНА И ЈАБОЛКО 100ГР

ХИПП КАША ЈАГОДА, БАНАНА И ЈАБОЛКО 100ГР

67 ден
Слика од ХИПП НОЌНА КАША ГРИЗ И БАНАНА 190ГР

ХИПП НОЌНА КАША ГРИЗ И БАНАНА 190ГР

95 ден
Слика од ХИП НОЌНА КАКАО СО БАНАНА 190ГР

ХИП НОЌНА КАКАО СО БАНАНА 190ГР

95 ден
Слика од ХИПП НОЌНА КАША СО БИСКВИТ 250ГР. КУТИЈА

ХИПП НОЌНА КАША СО БИСКВИТ 250ГР. КУТИЈА

40 Поени
217 ден 189 ден
Слика од ХИПП НОЌНА ЈАБОЛКО СО ОВЕС ВО КУТИЈА 250 ГР

ХИПП НОЌНА ЈАБОЛКО СО ОВЕС ВО КУТИЈА 250 ГР

40 Поени
217 ден 189 ден
Слика од ХИПП НОЌНА ЈАБОЛКО /КОМОР. ВО КУТИЈА 250 ГР

ХИПП НОЌНА ЈАБОЛКО /КОМОР. ВО КУТИЈА 250 ГР

40 Поени
217 ден 189 ден