.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

ДЕСЕРТИ

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
Слика од САНДЕЈ БАКЛАВА СО ЧОКОЛАДЕН ПРЕЛИВ 350Г

САНДЕЈ БАКЛАВА СО ЧОКОЛАДЕН ПРЕЛИВ 350Г

175 ден
Слика од САНДЕЈ БАКЛАВА 500Г

САНДЕЈ БАКЛАВА 500Г

175 ден
Слика од САНДЕЈ КОКОС КОЦКИ ЧУПАВЦИ 350Г

САНДЕЈ КОКОС КОЦКИ ЧУПАВЦИ 350Г

139 ден
Слика од САНДЕЈ КАДАИФ 400Г

САНДЕЈ КАДАИФ 400Г

179 ден
Слика од БАКЛАВА КОЦКА  КГ

БАКЛАВА КОЦКА КГ

475 ден
Слика од БАКЛАВА КУСО СЕЦКАНА КГ

БАКЛАВА КУСО СЕЦКАНА КГ

475 ден
Слика од БАКЛАВА  СО ЛЕШНИК

БАКЛАВА СО ЛЕШНИК

600 ден
Слика од БАКЛАВА СО  ФСТАК КГ

БАКЛАВА СО ФСТАК КГ

900 ден
Слика од ЕКЛЕР 10 ПАРЧИЊА ТАЦНА

ЕКЛЕР 10 ПАРЧИЊА ТАЦНА

90 ден
Слика од ЕКЛЕРИ КГ

ЕКЛЕРИ КГ

395 ден
Слика од КАДАИФ  КГ

КАДАИФ КГ

360 ден
Слика од БАКЛАВА ОКО КГ

БАКЛАВА ОКО КГ

475 ден
Слика од ПАДОБРАНЕЦ

ПАДОБРАНЕЦ

16 ден
Слика од ЗАХЕР  ТОРТА

ЗАХЕР ТОРТА

72 ден
Слика од ГУРАБИJА СЛАТКА КАВАЛА ПОСНА КГ

ГУРАБИJА СЛАТКА КАВАЛА ПОСНА КГ

395 ден