.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

ЧИПС

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
Слика од ЧИПСИ ЧИПС КЛАСИК 230Г

ЧИПСИ ЧИПС КЛАСИК 230Г

102 ден
Слика од ЧИПС ВЕЈ ЧИПС РЕБРАСТ ЧИЛИ 150 ГР

ЧИПС ВЕЈ ЧИПС РЕБРАСТ ЧИЛИ 150 ГР

69 ден
Слика од ЧИПСИ ЧИПС КЛАСИК 150 ГР

ЧИПСИ ЧИПС КЛАСИК 150 ГР

75 ден
Слика од ЧИПС ВЕЈ ЧИПС КЛАСИК 150 ГР + ФИЛ ХЕПИ 30Г

ЧИПС ВЕЈ ЧИПС КЛАСИК 150 ГР + ФИЛ ХЕПИ 30Г

64 ден
Слика од ЧИПС ВЕЈ ЧИПС КИСЕЛА ПАВЛАКА И КРОМИД 90 ГР

ЧИПС ВЕЈ ЧИПС КИСЕЛА ПАВЛАКА И КРОМИД 90 ГР

42 ден
Слика од ЧИПС ВЕЈ ЧИПС ПЕКАРСКИ СО МОРСКА СОЛ 150 ГР

ЧИПС ВЕЈ ЧИПС ПЕКАРСКИ СО МОРСКА СОЛ 150 ГР

69 ден
Слика од ЧИПСИ ЧИПС ЧИЛИ 230Г

ЧИПСИ ЧИПС ЧИЛИ 230Г

20 Поени
102 ден 89 ден
Слика од ЧИПСИ ЧИПС ЧИЛИ РЕБРАСТ 140Г

ЧИПСИ ЧИПС ЧИЛИ РЕБРАСТ 140Г

75 ден
Слика од ЧИПСИ ЧИПС ДОМАЌИНСКИ СОЛЕН 160 ГР

ЧИПСИ ЧИПС ДОМАЌИНСКИ СОЛЕН 160 ГР

82 ден
Слика од ЧИПСИ ЧИПС РЕБРАСТ ХЛ 80Г

ЧИПСИ ЧИПС РЕБРАСТ ХЛ 80Г

40 ден
Слика од ЧИПСИ ЧИПС СТАПЧИЊА КЕЧАП 80Г

ЧИПСИ ЧИПС СТАПЧИЊА КЕЧАП 80Г

40 ден
Слика од ЧИПСИ ЧИПС ДОМАЌИНСКИ ФЕТА 160 ГР

ЧИПСИ ЧИПС ДОМАЌИНСКИ ФЕТА 160 ГР

82 ден
Слика од ЧИПСИ ЧИПС ДОМАЌИНСКИ КАЈМАК 160Г

ЧИПСИ ЧИПС ДОМАЌИНСКИ КАЈМАК 160Г

82 ден
Слика од ЧИПСИ ЧИПС ДОМАЌИНСКИ КАЈМАК 60 ГР

ЧИПСИ ЧИПС ДОМАЌИНСКИ КАЈМАК 60 ГР

36 ден
Слика од ЧИПСИ ЧИПС РЕБРАСТ 150Г + 50Г ГРАТИС

ЧИПСИ ЧИПС РЕБРАСТ 150Г + 50Г ГРАТИС

75 ден