.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

ГОТОВИ ЈАДЕЊА

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
Слика од МЕГЛЕ БАГЕТ СО ЛУК И ПУТЕР 160Г

МЕГЛЕ БАГЕТ СО ЛУК И ПУТЕР 160Г

79 ден
Слика од МЕГЛЕ БАГЕТ СО ЗАЧИНСКИ ПУТЕР 160Г

МЕГЛЕ БАГЕТ СО ЗАЧИНСКИ ПУТЕР 160Г

79 ден
Слика од ВЕГЕ САЛАТА ФРАНЦУСКА 400Г

ВЕГЕ САЛАТА ФРАНЦУСКА 400Г

102 ден
Слика од ЛЕКЕР ГОВЕДСКО МЕСО ЗА ДОНЕР ПЕЧЕНО 200Г

ЛЕКЕР ГОВЕДСКО МЕСО ЗА ДОНЕР ПЕЧЕНО 200Г

159 ден
Слика од ЛЕКЕР ПИЛЕШКО МЕСО ЗА ГИРО ПЕЧЕНО 200Г

ЛЕКЕР ПИЛЕШКО МЕСО ЗА ГИРО ПЕЧЕНО 200Г

135 ден
Слика од ВЕГЕ САЛАТА ПИЛЕШКА 400Г

ВЕГЕ САЛАТА ПИЛЕШКА 400Г

117 ден
Слика од ВЕГЕ САЛАТА РУСКА 400Г

ВЕГЕ САЛАТА РУСКА 400Г

103 ден
Слика од ВЕГЕ ПИЛЕШКА САЛАТА 800Г

ВЕГЕ ПИЛЕШКА САЛАТА 800Г

215 ден
Слика од ВЕГЕ САЛАТА ФРАНЦУСКА 800Г

ВЕГЕ САЛАТА ФРАНЦУСКА 800Г

195 ден
Слика од ВЕГЕ РУСКА САЛАТА 800Г

ВЕГЕ РУСКА САЛАТА 800Г

195 ден