.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

ДЕСЕРТИ

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
Слика од КИНДЕР ЧОКОФРЕШ 41.6Г

КИНДЕР ЧОКОФРЕШ 41.6Г

15 Поени
57 ден 50 ден
Слика од КИНДЕР МАКСИ КИНГ 36.3Г

КИНДЕР МАКСИ КИНГ 36.3Г

42 ден
Слика од КИНДЕР МИЛЧ ШНИТ 29.3Г

КИНДЕР МИЛЧ ШНИТ 29.3Г

27 ден 22 ден
Слика од КРЕМОРЕ ДАБЛ ЧОКО ДЕСЕРТ 190Г

КРЕМОРЕ ДАБЛ ЧОКО ДЕСЕРТ 190Г

44 ден
Слика од БЛОНДИНА ЕКЛЕРИ 450Г

БЛОНДИНА ЕКЛЕРИ 450Г

85 ден
Слика од САНДЕЈ ПРАЗНИЧЕН МИКС ЧОКОЛАДЕН 500Г

САНДЕЈ ПРАЗНИЧЕН МИКС ЧОКОЛАДЕН 500Г

235 ден
Слика од САНДЕЈ ТУЛУМБА 500Г

САНДЕЈ ТУЛУМБА 500Г

139 ден
Слика од САНДЕЈ БАКЛАВА ВИШНА ПУТЕР 500Г

САНДЕЈ БАКЛАВА ВИШНА ПУТЕР 500Г

229 ден
Слика од САНДЕЈ БАКЛАВА ФСТАК ПУТЕР 500Г

САНДЕЈ БАКЛАВА ФСТАК ПУТЕР 500Г

229 ден
Слика од САНДЕЈ БАКЛАВА ТРАДИЦИОНАЛНА 500Г

САНДЕЈ БАКЛАВА ТРАДИЦИОНАЛНА 500Г

175 ден
Слика од САНДЕЈ БАКЛАВА ОРЕВ ПУТЕР 500Г

САНДЕЈ БАКЛАВА ОРЕВ ПУТЕР 500Г

229 ден
Слика од САНДЕЈ ПИВАРКИ 350Г

САНДЕЈ ПИВАРКИ 350Г

20 Поени
139 ден 119 ден
Слика од САНДЕЈ СИТНИ КОЛАЧИ МЕШАНИ 500Г

САНДЕЈ СИТНИ КОЛАЧИ МЕШАНИ 500Г

235 ден
Слика од САНДЕЈ МИНИ РОКС 350Г

САНДЕЈ МИНИ РОКС 350Г

20 Поени
139 ден 119 ден
Слика од ЗОТТ БЕЛРИСО СУТЛИЈАШ ЧОКО-ВАНИЛА 200Г

ЗОТТ БЕЛРИСО СУТЛИЈАШ ЧОКО-ВАНИЛА 200Г

40 ден