.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

МЕСНИ ДЕЛИКАТЕСИ

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
banner
Слика од ЛЕКЕР СУЏУК ВАКУМ КГ

ЛЕКЕР СУЏУК ВАКУМ КГ

315 ден
Слика од СОЛЕТА СВИНСКА КОБАСИЦА СРПСКА ТЕНКА 270Г

СОЛЕТА СВИНСКА КОБАСИЦА СРПСКА ТЕНКА 270Г

107 ден
Слика од СОЛЕТА ПИЛЕШКИ ГРАДИ МИНИ 350Г

СОЛЕТА ПИЛЕШКИ ГРАДИ МИНИ 350Г

142 ден
Слика од СОЛЕТА СВИНСКА КОБАСИЦА СКАРАЏИСКА КОБАСИЦА 270Г

СОЛЕТА СВИНСКА КОБАСИЦА СКАРАЏИСКА КОБАСИЦА 270Г

119 ден
Слика од СОЛЕТА ПИЛЕШКА ВИРШЛА 200Г

СОЛЕТА ПИЛЕШКА ВИРШЛА 200Г

55 ден
Слика од ПИК ВРБОВЕЦ СВИНСКА ШУНКА ВО ЦРЕВО КГ

ПИК ВРБОВЕЦ СВИНСКА ШУНКА ВО ЦРЕВО КГ

120 Поени
659 ден 599 ден
Слика од КРАС КРАШКИ ПРШУТ ДЕЛИКАТЕСЕН ВАКУМ КГ

КРАС КРАШКИ ПРШУТ ДЕЛИКАТЕСЕН ВАКУМ КГ

1395 ден
Слика од ПЕРУТНИНА ПИЛЕШКА ВИРШЛА ПИПИ ЕКСТРА 200Г

ПЕРУТНИНА ПИЛЕШКА ВИРШЛА ПИПИ ЕКСТРА 200Г

50 ден
Слика од ПЕКАБЕСКО СЛАНИНА ЧАДЕНА КГ

ПЕКАБЕСКО СЛАНИНА ЧАДЕНА КГ

519 ден
Слика од ПЕКАБЕСКО МОРТАДЕЛА КГ

ПЕКАБЕСКО МОРТАДЕЛА КГ

375 ден
Слика од ПЕРУТНИНА ПИЛЕШКА ВИРШЛА ЕКСТРА 100Г

ПЕРУТНИНА ПИЛЕШКА ВИРШЛА ЕКСТРА 100Г

31 ден
Слика од ПЕРУТНИНА ПИЛЕШКА ВИРШЛА СО КАШКАВАЛ 100Г

ПЕРУТНИНА ПИЛЕШКА ВИРШЛА СО КАШКАВАЛ 100Г

32 ден
Слика од ПЕРУТНИНА ПИЛЕШКИ ГРАДИ СЛИМ /ФИТ 100Г

ПЕРУТНИНА ПИЛЕШКИ ГРАДИ СЛИМ /ФИТ 100Г

89 ден
Слика од ПЕРУТНИНА МИСИРКИНИ ГРАДИ СЛИМ/ФИТ 100Г

ПЕРУТНИНА МИСИРКИНИ ГРАДИ СЛИМ/ФИТ 100Г

89 ден
Слика од ПЕРУТНИНА ПИЛЕШКА ЕКСТРА ПОСЕБНА СЛАЈС 200Г

ПЕРУТНИНА ПИЛЕШКА ЕКСТРА ПОСЕБНА СЛАЈС 200Г

53 ден