БОНБОНИЕРА
8 ВИДОВИ ЧОКОЛАДНИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИЛЕШНИКОВ КРЕМ · KРЕМ ЧОКОЛАДО ·БАДЕМ-МЛЕКО-ЛЕШНИК · МЛЕЧНО ПРАЛИНЕ ·ТЕМНО ЧОКОЛАДО · МАРЦИПАН ·ТЕМЕН КРЕМ · КАФЕ КРЕМПОЛНЕТИ И НЕПОЛНЕТИ ЧОКОЛАДНИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ.(MK) ШЕЌЕР, КАКАО ПУТЕР, КАКАО МАСА, ПОЛНОМАСНО МЛЕКО ВО ПРАВ, РАСТИТЕЛНИ МАСТИ (ПАЛМА, ШЕИ), ЛЕШНИЦИ (3,8 %), КРЕМ ВО ПРАВ, БАДЕМИ (2,8 %), ОБЕЗМАСТЕНО МЛЕКО ВО ПРАВ, ЛАКТОЗА, ОБЕЗМАСТЕНО КАКАО, ДЕКСТРОЗА, ЕМУЛГАТОР ЛЕЦИТИН (СОЈА) (Е 322), ФРУКТОЗА, КАФЕ, ГЛИКОЗЕН СИРУП, ИНВЕРТЕН ШЕЌЕРЕН СИРУП, АРОМИ, СОЛ. МЛЕЧНО ЧОКОЛАДО ИСПОЛНЕТО СО ЛЕШНИКОВ КРЕМ; КАКАО: НАЈМАЛКУ 32 % ВО ЧОКОЛАДНИОТ ДЕЛ. КРЕМ ЧОКОЛАДА; КАКАО: 32 % МИНИМУМ. МЛЕЧНО ЧОКОЛАДО СО ПАРЧИЊА ЛЕШНИЦИ И БАДЕМИ; КАКАО: НАЈМАЛКУ 32 % ВО ЧОКОЛАДНИОТ ДЕЛ. МЛЕЧНО ЧОКОЛАДО ИСПОЛНЕТО СО ПРАЛИНЕ-КРЕМ; КАКАО: НАЈМАЛКУ 32 % ВО ЧОКОЛАДНИОТ ДЕЛ. ТЕМНО КРЕМ ЧОКОЛАДА; КАКАО: 45 % МИНИМУМ. ЧОКОЛАДО ИСПОЛНЕТО СО МАРЦИПАН; КАКАО: 50 % МИНИМУМ ВО ЧОКОЛАДНИОТ ДЕЛ. ТЕМНО ЧОКОЛАДО ИСПОЛНЕТО СО КАКАО-МУС; КАКАО: 50 % МИНИМУМ ВО ЧОКОЛАДНИОТ ДЕЛ. БЕЛА ЧОКОЛАДА СО КАФЕ КРЕМ; КАКАО: 32 % МИНИМУМ ВО КРЕМ ЧОКОЛАДНИОТ ДЕЛ И 28 % МИНИМУМ ВО БЕЛАТА ЧОКОЛАДА.СИТЕ ВИДОВИ МОЖЕ ДА СОДРЖАТ И ТРАГИ ОД ЛЕШНИЦИ, БАДЕМИ, КИКИРИКИ, ДРУГИ ЈАТКИ И ЈАЈЦА.
7МЕСЕЦИ
ЧУВАЈТЕ НА СУВО, ЛАДНО МЕСТО ПОДАЛЕКУ ОД ДИРЕКНА СОНЧЕВА СВЕТЛИНА
ШТОРК ГМБХ ГЕРМАНИЈА
ТРЕЈДЕК ДООЕЛ СКОПЈЕ