.
Menu Close

За нас

Рамсторе, кој во Македонија започна со работа во 2005 година е дел од Сити Плаза Холдинг кој е присутен на македонскит пазар 16 години.

Како резултат на успешната работа и квалитетна услуга во малопродажниот сектор на Р.Северна  Македонија во последните 16 години, а во насока на својата мисија и визија денес Рамсторе ги нуди своите услуги во 8 различни градови низ С.Македонија со вкупно 29 маркети на вкупна површина од 28.000 m2, и преку сопствена интернет (онлајн) продавница ramstoredodoma.com.mk

Рамсторе ја започна новата услуга на  онлајн пазарување преку која на своите клиенти  им  нуди  онлајн  сервис за купување намирници со палета од 8000 производи поделени во различни категории, производи во согласност со потребите на своите потрошувачи.  

Со брзо и безбедно искуство во пазарувањето, Рамсторе до дома  врши достава до вратите на своите потрошувачи  7 дена во неделата. Освен на страницата за онлајн купување, Рамстор до дома им служи на своите клиенти и преку својата мобилна апликација RamstoreDoDoma која е достапна на PlayStore продавницата za Android и AppStore продвницита за IOS опративните системи.

Засега, вршиме испорака само во Скопје.

Рамсторе до дома-Пазари лесно од секое место!

 

Рамсторе Македонија ДОО седиштето се наоѓа на следнава адреса и соодветните телфонски броеви или факс на кои можете да не добиете:

  • Адреса:Ул. Св. Кирил и Методиј, број 13
  • Тел: +389 2 3178030
  • Тел: +389 2 3178070
  • Факс:+389 2 3109020
  • Контакт центар: 0800 800 70
  • Емаил адреса: ramstoredodoma@ramstore.com.mk; ramstore@ramstore.com.mk
  • ЕДБ: 4030003488730