Немате производи во кошничката.
НАЈПОЗНАТИОТ СРПСКИ ПРОИЗВОД СО ОДЛИЧЕН ВКУС НА ЛЕСНО ПУШЕНО СВИНСКО МЕСО СО ВИСОК КВАЛИТЕТ, ИЗРАБОТЕНО СО УПОТРЕБА НА ПОСЕБЕН МЕТОД НА СОЛЕЊЕ, ПУШЕЊЕ И СУШЕЊЕ НА СВЕЖ ВОЗДУХ НА ЗЛАТИБОР И БУКОВО ДРВО - МЕТОД ШТО СЕ КОРИСТИ ПОВЕЌЕ ОД 130 ГОДИНИ И УНИКАТЕН ЗА НАЈПОЗНАТИОТ СРПСКИ ВОЗДУШЕН БАР - ЗЛАТИБОРСВИНСКО МАСНО ТКИВО И МУСКУЛНО ТКИВО, ЗАЧИНИ, СОЛ ОД МАСА, НАТРИУМ НИТРИТ6 МЕСЕЦИПРОИЗВОДОТ МОРА ДА СЕ ЧУВА НА ТЕМПЕРАТУРА ОД + 2 ° C ДО + 4 ° C, НА ЧИСТО И СУВО МЕСТО, ВО ОРИГИНАЛНОТО ПАКУВАЊЕ, ЗАШТИТЕНО ОД СВЕТЛИНА И ВЛАГА.ЗЛАТИБОРАЦ ДООКОЛИД ФУДС
Ве молиме, изберете ја вашата зона за да ви овозможиме подобра услуга.