.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

СУПИ

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
Слика од БИЗИМ КРЕМ СУПА ПИЛЕШКА 62Г

БИЗИМ КРЕМ СУПА ПИЛЕШКА 62Г

25 ден 20 ден
Слика од БИЗИМ КРЕМ СУПА СО ЗЕЛЕНЧУК 65Г

БИЗИМ КРЕМ СУПА СО ЗЕЛЕНЧУК 65Г

25 ден 20 ден
Слика од БИЗИМ СУПА ЕЗОГЕЛИН 80Г

БИЗИМ СУПА ЕЗОГЕЛИН 80Г

25 ден 20 ден
Слика од ФИНИ МИНИ КРЕМ СУПА ПИЛЕШКА 18Г

ФИНИ МИНИ КРЕМ СУПА ПИЛЕШКА 18Г

25 ден
Слика од ФИНИ МИНИ КРЕМ СУПА ОД ПЕЧУРКИ 23G

ФИНИ МИНИ КРЕМ СУПА ОД ПЕЧУРКИ 23G

25 ден
Слика од ФИНИ МИНИ КРЕМ СУПА ОД ДОМАТИ СО МОЦАРЕЛА 23Г

ФИНИ МИНИ КРЕМ СУПА ОД ДОМАТИ СО МОЦАРЕЛА 23Г

25 ден
Слика од ФИНИ МИНИ СУПА ОД ЗЕЛЕНЧУК СО ТЕСТЕНИНИ 18Г

ФИНИ МИНИ СУПА ОД ЗЕЛЕНЧУК СО ТЕСТЕНИНИ 18Г

25 ден
Слика од КНОР СУПА ОД ЛЕЌА 76 ГР

КНОР СУПА ОД ЛЕЌА 76 ГР

49 ден
Слика од МАГИ КОЦКА ГОВЕДСКА 120 ГР

МАГИ КОЦКА ГОВЕДСКА 120 ГР

72 ден 54 ден
Слика од МАГИ КОЦКА ГОВЕДСКА 60 ГР

МАГИ КОЦКА ГОВЕДСКА 60 ГР

42 ден
Слика од МАГИ КОЦКА ПИЛЕШКА 60 ГР

МАГИ КОЦКА ПИЛЕШКА 60 ГР

42 ден 30 ден
Слика од МАГИ КОЦКА ПИЛЕШКА 80Г

МАГИ КОЦКА ПИЛЕШКА 80Г

55 ден
Слика од МАГИ СУПА БИСТРА ПИЛЕШКА 50Г

МАГИ СУПА БИСТРА ПИЛЕШКА 50Г

28 ден
Слика од МАГИ СУПА КРЕМ БРОКУЛА 52 ГР

МАГИ СУПА КРЕМ БРОКУЛА 52 ГР

45 ден
Слика од МАГИ СУПА ПИЛЕШКА СО МЕСНИ КНЕДЛИ 39 ГР

МАГИ СУПА ПИЛЕШКА СО МЕСНИ КНЕДЛИ 39 ГР

45 ден