.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

МЛЕЧНИ ДЕСЕРТИ

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
Слика од РОБИ ДЕСЕРТ 4 ЈУ 100Г

РОБИ ДЕСЕРТ 4 ЈУ 100Г

25 ден
Слика од ЕРМАН ПУДИНГ ПРОТЕИНСКИ КАРАМЕЛА 200Г

ЕРМАН ПУДИНГ ПРОТЕИНСКИ КАРАМЕЛА 200Г

60 ден
Слика од ЕРМАН ПУДИНГ ЧОКО ПРОТЕИН 200Г

ЕРМАН ПУДИНГ ЧОКО ПРОТЕИН 200Г

60 ден
Слика од ЕРМАН ПРОТЕИНСКИ ЈОГУРТ МАЛИНА/ПОРТОКАЛ 200Г

ЕРМАН ПРОТЕИНСКИ ЈОГУРТ МАЛИНА/ПОРТОКАЛ 200Г

89 ден
Слика од ЕРМАН ПУДИНГ ВАНИЛА ПРОТЕИН 200Г

ЕРМАН ПУДИНГ ВАНИЛА ПРОТЕИН 200Г

60 ден
Слика од КИНДЕР ЧОКОФРЕШ 41.6Г

КИНДЕР ЧОКОФРЕШ 41.6Г

57 ден
Слика од КИНДЕР МАКСИ КИНГ 30x36.3Г

КИНДЕР МАКСИ КИНГ 30x36.3Г

42 ден
Слика од КИНДЕР МИЛЧ ШНИТ 29.3Г

КИНДЕР МИЛЧ ШНИТ 29.3Г

27 ден 19 ден
Слика од ЛАКТЕЛ КРЕМ ДЕСЕРТ ЧОКОЛАДА 125Г

ЛАКТЕЛ КРЕМ ДЕСЕРТ ЧОКОЛАДА 125Г

19 ден
Слика од ЛИЕГИТИС ДЕСЕРТ ЧОКОЛАДO 175Г

ЛИЕГИТИС ДЕСЕРТ ЧОКОЛАДO 175Г

4 Поени
19 ден 17 ден
Слика од ЛИЕГИТИС ДЕСЕРТ ВАНИЛА 175Г

ЛИЕГИТИС ДЕСЕРТ ВАНИЛА 175Г

4 Поени
19 ден 17 ден
Слика од ВИНДИЈА ПУДИНГ ЧОКОЛАДО 125Г

ВИНДИЈА ПУДИНГ ЧОКОЛАДО 125Г

20 ден 15 ден
Слика од ВИНДИЈА ПУДИНГ ВАНИЛА 125Г

ВИНДИЈА ПУДИНГ ВАНИЛА 125Г

20 ден 15 ден
Слика од МОНТЕ ДЕСЕРТ ЧОКО МАКСИ 100Г

МОНТЕ ДЕСЕРТ ЧОКО МАКСИ 100Г

39 ден
Слика од МОНТЕ ДЕСЕРТ ЧОКОЛАДО 150Г

МОНТЕ ДЕСЕРТ ЧОКОЛАДО 150Г

55 ден