.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

ДЕСЕРТИ

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
banner
Слика од БЛОНДИНА БИСЕРКИ 380Г

БЛОНДИНА БИСЕРКИ 380Г

99 ден
Слика од САНДЕЈ БАКЛАВА 500Г

САНДЕЈ БАКЛАВА 500Г

189 ден
Слика од САНДЕЈ КОКОС КОЦКИ ЧУПАВЦИ 350Г

САНДЕЈ КОКОС КОЦКИ ЧУПАВЦИ 350Г

25 Поени
149 ден 135 ден
Слика од САНДЕЈ КАДАИФ 400Г

САНДЕЈ КАДАИФ 400Г

195 ден
Слика од БАКЛАВА КОЦКА  КГ

БАКЛАВА КОЦКА КГ

550 ден
Слика од БАКЛАВА КУСО СЕЦКАНА КГ

БАКЛАВА КУСО СЕЦКАНА КГ

550 ден
Слика од БАКЛАВА СО  ФСТАК КГ

БАКЛАВА СО ФСТАК КГ

1025 ден
Слика од БЕЛА ВИСТА

БЕЛА ВИСТА

95 ден
Слика од ЕКЛЕР  ОВОШЕН

ЕКЛЕР ОВОШЕН

95 ден
Слика од ЕКЛЕР 10 ПАРЧИЊА ТАЦНА

ЕКЛЕР 10 ПАРЧИЊА ТАЦНА

105 ден
Слика од ЕКЛЕРИ КГ

ЕКЛЕРИ КГ

465 ден
Слика од КАДАИФ  КГ

КАДАИФ КГ

415 ден
Слика од ПАДОБРАНЕЦ

ПАДОБРАНЕЦ

23 ден
Слика од ПРОФИТЕРОЛ

ПРОФИТЕРОЛ

80 ден
Слика од ЗАХЕР  ТОРТА

ЗАХЕР ТОРТА

100 ден