.
SKOPJE - CENTAR
Menu Close

ГОТОВИ ЈАДЕЊА

View as Grid List
Сортирајте
Прикажи по страна
banner
Слика од МЕГЛЕ БАГЕТ СО ЗАЧИНСКИ ПУТЕР 160Г

МЕГЛЕ БАГЕТ СО ЗАЧИНСКИ ПУТЕР 160Г

102 ден
Слика од ЛЕ ГУРМЕ КОМПОТ ОД КАЈСИЈА 250ГР

ЛЕ ГУРМЕ КОМПОТ ОД КАЈСИЈА 250ГР

45 ден
Слика од ЛЕ ГУРМЕ ЦРВЕН ГРАВ ВО ДОМАТЕН СОС 400ГР

ЛЕ ГУРМЕ ЦРВЕН ГРАВ ВО ДОМАТЕН СОС 400ГР

69 ден
Слика од ЛЕ ГУРМЕ КОМПОТ ОД ГРОЗЈЕ 250ГР

ЛЕ ГУРМЕ КОМПОТ ОД ГРОЗЈЕ 250ГР

45 ден
Слика од ЛЕ ГУРМЕ СУПА ОД ЛЕЌА И КИНОА 250ГР

ЛЕ ГУРМЕ СУПА ОД ЛЕЌА И КИНОА 250ГР

45 ден
Слика од ЛЕ ГУРМЕ КОМПОТ ОД МЕШАНО ОВОШЈЕ 250 ГР

ЛЕ ГУРМЕ КОМПОТ ОД МЕШАНО ОВОШЈЕ 250 ГР

65 ден
Слика од ЛЕ ГУРМЕ ЦРВЕН ГРАВ ВО МЕКСИКАНСКИ СОС 400ГР

ЛЕ ГУРМЕ ЦРВЕН ГРАВ ВО МЕКСИКАНСКИ СОС 400ГР

69 ден
Слика од ЛЕГУРМЕ ОБАРЕН НАУТ 700 ГР

ЛЕГУРМЕ ОБАРЕН НАУТ 700 ГР

69 ден
Слика од ЛЕГУРМЕ ЕЗОГЕЛИН СУПА 250ГР

ЛЕГУРМЕ ЕЗОГЕЛИН СУПА 250ГР

65 ден
Слика од ЛЕГУРМЕ ТЕСТЕНИНИ СО НАПОЛИТАНА СОС 250ГР

ЛЕГУРМЕ ТЕСТЕНИНИ СО НАПОЛИТАНА СОС 250ГР

59 ден
Слика од ЛЕГУРМЕ ТЕСТЕНИНИ СО АРАБИЈАТА СОС 250ГР

ЛЕГУРМЕ ТЕСТЕНИНИ СО АРАБИЈАТА СОС 250ГР

59 ден
Слика од ЛЕГУРМЕ СУПА ОД ДОМАТИ 250ГР

ЛЕГУРМЕ СУПА ОД ДОМАТИ 250ГР

45 ден